CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 19, 2009

Salam hujung minggu.. aku hari ni tak kemana2. hubby kerja. macam biasa aktiviti hujung2 minggu ni, masak, makan, kemas umah, basuh kain, lipat kain, sidai kain, susun kain, dan macam2 lagi.. mungkin petang sikit kot aku baru nak kuar beli barang2 irfan. pampers dah hbih, syampu, bedak, sabun dia untuk umah pengasuh suma dah boliau.. tunggu dia bangun tidur nanti baru nak pergi kot.. emm.. apa ek aku story hari ni..? takde kot.. Emm esok dah kerja, hai.. boringnya nak kerja. tapi terpaksa, hari2 pun pergi kerja sebab terpaksa.. ntahla.. buat masa sekarang ni aku masih lagi sedang meninjau kot2 ada lubang2 kerja kat mana2. bukan senang nak cari kerja sekarang kan? aku terpaksa bersabar lagi... buat korang kat luar sana.. doakan aku akan mendapat job yg lebih baik lepas ni.. okeh..

4 comments:

anaklaut said...

salam...saya masih cuti esok..cuti israk mikraj

salam..ziarah..tq sudi singgah memberi ulasan di anaklaut

*Azie* said...

amin...moga apa yg akak impikan tercapai....

ibu_arifa said...

salam ukhuwah,
saya pun sedang jobhunting gak nih.. duit kat bank pun dah tinggal daki2 jer..dah 1 tahun lebih jd full time housewife...so good luck lah..utk kita ber2 yer..

nak kerje gov ker private? area mana?

rieda96 said...

hajat di hati tu memangla nak kerja gomen.. apakan daya dari lepas konvo mintak sampai sekarang belum lagi mendapat..belum rezeki agaknya..dah 32 ni.. lagi 3 tahun la nampaknya peluang..