CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 11, 2013

36 Sudaaaaa...


Happy Birthday To Me.. waa.. pejam celik, hari ni mama dah pun 36 tahun.. selamat panjang umur.. Semoga di usia 36 tahun ini ;-



  • REZEKI mama akan bertambah2 dan diberkati;
  • mama diberikan KESIHATAN yang lebih baik serta hidup mama dirahmati Allah;
  • mama lebih KURUSSS dan lebih CUN lahiriah dan batiniah..
  • mama menjadi HAMBA ALLAH yang lebih BERIMAN DAN BERTAQWA kepadaNya;
  • mama menjadi ISTERI yang lebih baik untuk en. abah;
  • mama menjadi MAMA yang lebih baik untuk anak2 mama.. Ikmal, Irfan dan Izz;
  • mama menjadi PEKERJA yang lebih cemerlang dalam tugas;
  • mama menjadi ANAK yang lebih baik untuk Mak dan arwah Ba mama;
  • mama menjadi ADIK yang lebih baik untuk kakak2 dan abang2 mama;
  • mama menjadi manusia dan WARGANEGARA/NEGERI yang dapat memberi sumbangan untuk negara/negeri
  • mama menjadi KAWAN yang lebih baik untuk semua kawan2 mama...
Banyaknya harapan mama di usia 36 tahun ni kan.. semoga mama lebih cekal mengharungi hidup yang penuh onak dan duri, tangis dan tawa..

Insyaallah... amin...





 

4 comments:

mamalieyna said...

happy besdayyyyyyyyyyy!

Amin... eina aminkan dan moga kalau tak semua impian, beberapa impian tu akan menjadi nyata hendaknya.. Amin.. In shaa Allah...

*me, lg 3 hari..lalala.. hehe~

Nabila Medan said...

p/s : watermark ke maksud sis?

Anonymous said...

Thank you for the terrific write-up. It features a lot of advice I was looking for,
I am going to bee popping in the near future to hedar what you've got to say.


my page e Juice

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)