CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 14, 2009

Sabtu 11/7/2009, MIL, twin hubby dan biras aku wanti http://imanrifqi08.blogspot.com/, datang umah. dorang balik kampung, ada kematian sebelah biras aku. so, dah dekat dengan kampung dorang singgah tengok MIL. hubby ajak datang umah dah lama tak datang lagipun kami pun dah lama tak balik tengok MIL. dorang sampai dah petang, tidur umah aku satu malam. meriah gak la.. maklumla geng satu kepala datang umah, bising dengan anak2 lagi.. sempat jugakla aku dan wanti berborak sampai kot sampai pagi. macam2 cita la yang keluar, best gak.. esok dorang dah nak balik KL. bukan selalu dapat peluang borak2. time anak2 dah tidur ni la peluangnya. sedar tak sedar tengok jam dah 3.30 pagi. alamak.. esok nak bangun awal lagi.... nak masak nasik terus siap2. dorang nak balik awal. mengantukla nampak gayanya esok ni.. hehe..



sukala iman dan irfan ni main. jumpak geng..





Kol 1.30 tengahari dorang balik lepas makan tengahari. dorang tunggu jugak sampai hubby balik kerja dulu. besala.. kedah ahad kan kerja.. menu kami untuk tengahari ni, siakap masak cili, sayur kobis goreng, sambal tumis udang dan petai, sambal dan tempoyak serta ikan masin terubuk sarawak goreng. berselera la jugak dah makan ramai2 ni.. tapi aku tak sempat nak snap menu kami tengahari ni.. terlupa pun sama.. yang pastinya benda dah masuk dalam perut..!!


posing time nak balik. iman tersenyum.. seronok nak balik KL yer..

Wanti, iman dan MIL kami..



aku, hubby dan iman


mama dah abah iman



Irfan dah tunjuk nak camera mama.. tak boleh..!!


ha... ini budak mau main camera, bila orang tak bagi dia ada mengamuk sikit.. aiyya adik.. ente nangis la, nangis la, nangis la.. ini ana punya camera, kala ente main, kalau rosak, sapa mau ganti, ini camera masyam kita punya nyawa la, apa masyam mau jadi blogger tegar kalau ini camera sudah rosak.. hehehe.. sorry ye Irfan, sayang mama...


Iman tengok jer Abang Irfan mengamuk ek..!!


bila iman dah balik, sunyi pulak umah makcik ni.. lain kali iman datang lagi ek..! babai.. nanti iman datang umah makcik lagi mesti iman dah berjalan kan..! abang irfan pun dah bercakap agaknya. ok.. jumpa lagi.. babai iman..

1 comment:

ImanRifqi08 said...

ok,,,nnt iman ambk cuti lama cikit..leh la makcik bwk iman jalan2 pekan kulim tau...