CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 26, 2009

KERJA OH KERJA

Aku buat OT hari ni. banyak sangat fail lama yang perlu dicari dalam store. hari ni kami decide untuk datang cari fail kat store. letih jugakla.. dengan panasnya, tapi gagah jugakla sebab dah ada letrik, sebelum ni aku cari fail dalam gelap, rasa macam nak bukak baju jer kat atas ni.. tapi lepas bos dah masukkan letrik kelmarin, ok la sikit, boleh bawak kipas.. malangnya satu file pun yang dicari tak jumpa.. akhirnya aku & geng turun ofis balik dan cari kat bawah pulak, alhamdulillah, jumpak la apa yang dicari, hai isnin ni nak mengadap fail tu pulak la aku..

adoi... sakit kepala.. aduh... sakit kepalaku...




2 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

pening kan tgk sepah3 nie... letih dibuat yerk..

rieda96 said...

ye la tu.. kerja ni tak habh2