CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 10, 2009

Jalan2 cari makan

ritu aku, hubby dan anak2 cam boring rasa tak tau nak makan kat mana, so, kami ronda2 dan jumpa kedai ni, selalu lalu kata nak makan tapi tak try pun. rini dah alang2 lalu, aku singgah. member2 hubby kata kedai ni sedap makanan goreng2nya. tapi aku tetap memilih laksa untuk dimakan. dan hubby memilih Mee Goreng. sedap gak. pada aku mee goreng basah2 tu, taste aku la.. yang lain aku tak try lagi. aku tak sempat snap pic makanan rini. dok kepung bdk2 ni takut jatuh meja.. hai.. nak makan pun riuh rendah..



tapi yang menariknya kat sini bagi aku...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
wallpaper ni.. simple tetapi menarik dan meninggalkan nostalgia. ikut hati aku nak jer aku bergambar kat sini, tapi cam malu lak.. sebab p situ pun pakai selekeh jer. kalau pakai bergaya sikit mesti tak segan. (nampak cam orang jauh datang.. ahaks..), ni anak2 pun pakai baju kat umah jer dah dorang ambik aku blik ofis.. hantam sajala labuuuuu...

5 comments:

ImanRifqi08 said...
This comment has been removed by the author.
ImanRifqi08 said...

lama dah aku x mkn laksa..nnt boleh la bwk iman pekena laksa kat sana..mcm best ja kedai dia..:-)

♥Azie♥ said...

kedai nie tang mana akak??

Diary Daniellia said...

restoran ni kat mana ida? kat area Kulim gak ker? Satay House tu aku xpnh p lagi, aku selalu beli satay kat petronas tmn bersatu tu..sedap..

mamalieyna said...

ha la..sempoi jer gmbo tu tp menarik nmpak kan...tu la daya tarikan kedai makan tu kan..