CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 19, 2009

HAPPY BIRTHDAY HUBBY

Rini birthday hubby yang ke 32 tahun. HAPPY 32nd BIRTHDAY. Semoga Panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan yang berpanjangan dannnnnn CEPAT KAYA.... nanti kita boleh kaya SAMA2 ok..!! Nothing untuk hubby. Postpone dulu la.. hubby pun selalu jadi MR. POSTPONE. rini aku lak jadi MRS. POSTPONE. hehehehe... hanya sekeping kad buatan sendiri 'kelamkabut' dari aku dan luahan rasa dari anak2 juga teristimewa untuk hubby. Pagi2 dah surprise letak atas meja solek, bangun subuh, hubby dah baca, lepas tu, aku bawak balik mai office untuk scan.. lawak kan..?!! belasah ja la..






semoga kasih sayang kita berkekalan..


Semoga ikatan kasih sayang yang terbina ini akan terus kekal untuk selama-lamanya..



Juga ucapan HAPPY 32nd BIRTHDAY untuk twin hubby - JUNAIDI. Semoga berbahagia bersama Wanti dan Iman serta coming2 soon baby...

4 comments:

♥Azie♥ said...

hepy besday to abg jo..samalah kita bulan ogos yang beza satu kat depan..azie 9/8 heheh..so hepy besday to abg jo moga apa yg di impikan tercapai amin...

MuMMy 2 Haqq said...

happy birthday kpd en hubby!

rieda96 said...

tq dari hubby..!!

nfaw83 said...

hepi besday!!ihiksss nanti kaya la tuh!!muka2 nak jadi kaya pun ada dah.. a.jo pakai baju batik tu dah cm YB pulak! YB dun Kulim!