CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 19, 2009

"BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking For Prince and Princess"

Contest datang lagi. hai banyak sungguh blogger2 yang bermurah hati nak sponsor buat contest ni yer. bagusla.. baik untuk industri pembloggingan kita ni... hehe.. macam biasa.. walaupun aku tak pernah menang, tapi aku tetap nak join contest lagi. saja nak memeriahkan.. kalau ada rezeki menang, itu adalah satu bonus. kali ni contest "BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking For Prince and Princess" ni anjurkan oleh Mommy Zara. Tahniah yer Mommy Zara.. bukan senang nak jadi sponsor ni..
syarat2 utk join contest ni:-
1. jd follower Mommy_Zara
2. sila add banner di atas pada sidebar..
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..
4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri
5. sila nyatakan bila gambar diambil.
6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...

Nama Baby: Muhammad Irfan Danish Bin Jukhairi

Umur Baby: 1 Tahun 8 Bulan

Gambar ni diambil pada 28/6/2009 yang lalu di UUM SINTOK masa hantar anak buah (cousin Irfan) masuk U. Sekarang ni Irfan ambik Gambar untuk posing jer. Nanti besar, ambik gambar sebab betol2 masuk U pulak.. hehehe insyaallah..

Yang ni pulak Irfan dan abah pada 7/6/2009. Gambar ni diambil masa Irfan, Abang, Abah dan Mama pegi playground kat Kulim.

Okey, pada korang kat luar sana, jomla kita sama2 memeriahkan contest yang dianjurkan oleh Mommy Zara ni. Rasanya kita patut bagi sokongan pada penganjur cam Mommy Zara ni kan. barulah industri IT kita boleh terus maju. kalah menang adat pertandingan, at least kita dapat sahabat2 baru dalam dunia blogging ni dan mengeratkan lagi hubungan sesama blogger okeh..!!




6 comments:

nfaw83 said...

caiyokkkk! semoga berjaya!

♥Azie♥ said...

good luck..

mamalieyna said...

join ek..sama2 lah kita memeriahkan..haidar turut bertanding sama.hikhik..saja layan masa free ni..pepun g.luck!

EIJAM'S FAMILY said...

i wish u luck.... xsalah cuba nasib betul x?

Precious said...

Good luck. Cumil anak you!
Thanks for following me.

Mea Myra said...

haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!