CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 30, 2009

LIMA LANGKAWI 2009 PART 3





Masa ni Irfan dah mula takut dengar kapal terbang bunyi kuat sangat lalu atas kepala.. dia peluk aku tak mau lepas, siap laga pipi lagi.. tu la first time aku tengok dia betol2 takut..





Lepas habis tengok pameran, kami pergi minum dulu kat tepi2 situ.. dahaga gila..

Aku pekena 2 cawan air kelapa

nak balik umah dah..







5 comments:

~Siti Hajar~ said...

syok la hg siap blh bgambar dgn pilot2 tu..irfan ni aku tgk kemana pun usung bantai busuk yer...kau tggl tu mcmana la na..

mamaQASrina said...

perghh..amik gambaq ngan mat2 LIMA..hahaha..baju belanG tetap mantain..

mamalieyna said...

mmg patut la irfan takut, bunyai kapai mmg kuat sgt! sian dia eh..pepun msti enjoy pi jln2 sana kan ^_^..tak pnh pi lagi..huhu

rieda96 said...

tu la.. dah nak masuk sebulan dah.. LIMA AKU TAK HABIH2 G STORYNYA.. JGN MARAH ARRR

ita cutevirus said...

tgk gambar² LIMA ni, terasa rind la plak kat langkawi....

teringat time blaja dulu... kitorang dulu tgk kapal terbang buat pertunjukan kat hostel je (hostel sebelah airport)... syiok woo....

p/s : i pollow.... polow me ek??