CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 1, 2010

Bye bye 2009 & ChaNGe GifT

31/12/2009 hari terakhir dalam tahun 2009. begitu cepat masa berlalu. Aku dan kawan2 diofis meraikan kedatangan new year dengan acara change gift. aku tak pernah main game ni.. cadangan dari kaklong. mulanya kata nak buat minggu depan, tapi oleh kerana masing2 dah tak sabar.. so, kami terus buat collection. Yana dan Lin ditugaskan untuk membeli hadiah2 tersebut. pada yang tak pernah main game ni aku storykan serba sedikit, kita buat bajet berapa, pakat2 beli barang/hadiah mengikut bajet setiap seorang, bila semua dah beli barang masing2, cabut undi dan lihat hadiah apa yang kita dapat. kalau dapat balik hadiah yang kita sendiri beli, nasib la, tapi kalau nak tukar suka sama suka, no problem.. so, bajet kami kali ini RM10.00 jer... ikutkan kalau kita beli sendiri2 lagi best, lagi surprise.. tapi oleh kerana kami semua dah malas nak pergi beli, tak sabar, so, kami mulakan game tu hari tu jugak..

Kak Shanti dan chubby star

Our lawyer Ms. Viji dengan pencil/pen casing

Yana dapat bear dan table clock

Kaklong dan tabung

Aku dapat no. 7. dapat pen

Ms. Lee dapat teddy bear

Sue dapat hand towel

Lin dapat kotak tisu dan Mentos















1 comment:

mamalieyna said...

bestnye dpt adiahh hand towel tue..comei.. ^_^.. best kan wat tukar2 adiah ni, surprise!!

hepi new year 2010!