CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 22, 2010

HAPPY BIRTHDAY OUR EN. AD..

15/1/2009 yang lalu, hari ulangtahun lawyer kami En. Ad yang ke...??? muda trang tang tang lagi.... kami satu ofis celebrate sehari awal sebab on that day, En. Ad bercuti. so, majlis sederhana tetapi meriah diadakan di SECRET RECIPE..

Junior vs Senior


Aku dan Kaklong

3 Mak Dara Pingitan @ Pungutan..

5 Mak Dara yang everyday menggamatkan JAHARA RADZI & PARTNERS

Tengok birthday boy.. 'tidur dalam iman..' huhu.. maklumlah dah makan kenyang..!! acara seterusnya.....

Chocolate Cheese untuk En.Ad. Sponsored by Fakrul, Despatched 'semua dlm 1' mamat yang berbaju belang tu la..

Awat En.Ad tidoq.. la.. camana birthday boy nak potong kek, mengantuk lak...!! selesai menjamu selera dengan makanan sedia ada, kami belasah kek pulak.. sedappppp

Ok... dah kenyang kan semua... so, kami balik ke office.. working time..!!

Balik ke offis, kami prepare pulak hadiah untuk En.Ad.. hadiah ni Sue, Lin dan Kaklong yang pilih..

Alamak.. !! En. Ad malu2 kuda pulak...!!

Amende nih...??!

Tarra...!! Kemeja untuk EN.AD. Actually tanah dia koko, tapi lam pic ni nampak hitam lak.... harap En. Ad suka...

****************************************

Tamatla sudah acara makan2, tahun depan kita buat lagi OKEH... kalau rasa lambat, bulan 3 incoming pun bolehhhh... ahakssss!!





CORAT CORET SEKITAR MAJLIS...
*******************************************


6 comments:

ijad said...

selamat hari jadi juga...

hajarus said...

selamat hari jadi to en.ad

mamaQASrina said...

hepi sebeday en art.. promo besday sniri nampak..kui..kui..♥

~Ifa~ said...

selamat hari jd en.ad staff kenyang en ad suka hati.btoi x kak.heheheh

mamalieyna said...

hepi besday to en ad..lawa kemeja cenggitu, belang2..suka warna coklat!

♥Azie♥ said...

wah makan kek sr..sedap3