CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 16, 2009

AIDILADHA YANG BASI

Tajuk entry jer dah cukup untuk explainkan semua kan... ye la.. orang dah masuk krismas, aku baru nak cita pasal raya haji ritu.. boleh ker.. boleh la kan.. pendek kata, suka, tengok, tak suka tutup mata.. kuikuikui..
kami anak beranak tak berganti baju raya ni... rasanya inilah first time aku tak berganti baju baru untuk raya haji, kalau tak mesti buat jugak walaupun sepasang.. actually aku nak tempah, sebok2, tangguh2 tailor tak mau terima lagi.. nak beli siap, sayang duit pulak, nak pakai sekejap jer, cuti tak lama, lagipun nak spend duit untuk p langkawi lagi nanti, so, aku pakai jerla apa yang ado.... boleh kot.. raya gak aku.. bergema gak takbir rayanya, cukup pun 3 hari, tak kurang pun.. kira ok la tu.... hehehe..


Abangku yang nombor 2 sefamily, raya kali ni kat umah aku, raya puasa ritu kat sarawak, kebetulan aku pun raya kali ni raya umah mak aku dulu.. lau tak pagi2 raya kat umah MIL..
Kakakku yang nombor 2 sefamily. anak dia kurang lagi 2, semua 8...

Aku dan niece2 ku..

abangku yang sulung. wah rajinnyer along... camtula contoh sebagai abang yang sulung.. hikhikhik.. Oleh kerana pic raya agak banyak, jadinya aku combinekan jer pic ni untuk tatapan.. layan...


ha.. ain.. macam tula.. tak payah suruh dah tau..


v

v

v


v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

ha.. yang ni gambar kena paksa oleh kak ina. Aku dan hubby siap kena pandang2 lagi macam photoshooting gambar kawin lak.. ahaks.. awww.. tapi asyik nak tergelak jer.. mana boleh suruh2, kalau candid ok la.. lau tak itula hasilnya.. papepun raya dah berlalu.. tunggu pula kedatangan raya sessi 2010. kejap jer masa berlalu.. itupun kalau kita masih panjang umur.. ntah sempat atau tak beraya lagi tahun depan.. harap2 sempat la.. tak cukup amal ibadat lagi ni..




5 comments:

~Siti Hajar~ said...

best je tgk famili hang...ramai & meriah..cerita apa pun xkan jadi basi kalu best jln citernya...

rieda96 said...

tq hajar!

♥Azie♥ said...

ala basi pun tapi itu kenangan akak..kata nak mai kl tak jadi ka???

rieda96 said...

tak jadila azie.. bajet lari... len tahun la..

mamaQASrina said...

takpa..walaupon dah basi..tetap critakan..maklomla bLog tegar!!~ hahaha..