CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 15, 2009

KONVO IKMAL

hai... susah tol nak upload pic untuk update blog sjak akhir2 ni, dah upload separuh jalan, cannot displayed lak.. tensen tol.. anyway, Sedar tak sedar anak mama ni dah pun habis tadika, dah habis usia 6 tahun. tahun depan anak mama ni dah 7 tahun. dah masuk darjah 1. sedih pun ada, cepat sangat masa berlalu, anak mama dah besar. kejap jer dah nak jadi anak bujang... tapi mama masih dok tehegeh2 lagi.. kuikuikui.. 21/11/2009 yang lalu majlis konvokesyen untuk tadika Ikmal diadakan. Mama dan abah tak lepaskan peluang untuk menyaksikan anak bujang mama ni buat persembahan. Walaupun Ikmal tak dapat nombor 1, tapi mama tetap pergi untuk bagi sokongan kat anak bujang mama ni..





silap nama kat sijil ni.. takpela..


sebelum acara bermula. Ikmal pakai pakaian sukan, ingatkan boleh sebb dalam listing pakaian sukan/atau uniform.. tak cantik gambar anak mama..



Acara wajib, doa

Tengah tunggu turn untuk buat persembahan. Irfan tak jauh dari abang


Nasyid

Persembahan yang menarik tentang buah2an tempatan

salah satu acara yang menarik perhatian penonton. menghadapi saat2 kematian. ketawa melihat telatah anak2 berlakon adegan ni..


yang usung keranda pun siap bawak payung avon lagi.. tu yang lawak tu..

Aku ingatkan ikmal takkan naik pentas untuk ambik apa2 hadiah. tengok2 best student dalam sains. lega jugak, bukan pa, nanti dia tengok kawan2 ambik hadiah, dia tak, nanti nangis budak ni..


tamatnya sessi 6 tahun 2009

Banyak lagi actually gambar2 sewaktu majlis ni, tapi bosan tol nak upload, kejap2 dc, kejap2 dc, last2 ini jer la hasilnya..
"BUAT ANAK MAMA YANG TERSAYANG.. SELAMAT TINGGAL ALAM TADIKA DAN.. SELAMAT MELANGKAH KE ALAM PERSEKOLAHAN TAHUN DEPAN.. MAMA DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK ANAK MAMA NI.. JIKA ANAK MAMA TIDAK MAMPU MENJADI CEMERLANG, CUKUPLAH SEKADAR BERJAYA DI DUNIA DAN DIAKHIRAT.. AMIN..."





4 comments:

~Siti Hajar~ said...

tahniah ikmal! lepas ni masuk darjah 1 la plk.. kita ni kena pulun sikit la mengajar depa nih..Danial pun sama la...

mamalieyna said...

waa ikmal dh nk masuk darjah 1 la..dh besar pun ye.. best la pasni leh jumpa ramai kwn2 lagi!

tahniah, dpt adiah best student in science ! ^_^

♥Azie♥ said...

wah bagus nie best student sains..nnt bila dah sekolah mesti cekap maths.

mamaQASrina said...

hehehe..macam masuk U pon ada.. dah besaq pi dah ikmal..nak masuk jah satu pon..tgk2 isok2 kawen ja..hahaha