CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 9, 2009

HAPPY BIRTHDAY SAYANG..


Entry aku hari ni walaupun dah menjelang malam, simple saja, just nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY yang ke 2 tahun untuk anak mama sorang ni.. MUHAMMAD IRFAN DANISH.. semoga anak mama membesar dengan sihat, panjang umur, murah rezeki, dan berjaya dalam hidup.., bila mama free nanti mama akan buat tribute untuk birthday Irfan ni okeh... semoga anak mama membesar menjadi anak yang soleh.. AMIN... mama, abah dan abang ikmal sayang irfan..

5 comments:

mamalieyna said...

Hepi besday irfan..dah 2 tahun dia ye...hope terus membesar jd sihat dan kuat! eh ada lagi...bijak, pndai..soleh dan taat pd ibubapa dn hormat pd orang tua! hehe..pnjg no.. ^_^

♥Azie♥ said...

selamat hari jadi..moga irfan jadi anak mama & abah yang soleh amin..

~Siti Hajar~ said...

Hepi bday to Irfan!! Semoga membesar dgn sihat & cergas, jadi anak yg soleh..mintak kat mama kek 4 tkt tau...mama sedia uwangnye aje..

ImanRifqi08 said...

selamat hari lahir ifran..maksu,paksu & iman doakan moga ifran panjang umur n murah rezeki.....jd anak yg baik :-)

shukri said...

happy birthday irfan, semoga menjadi anak yang soleh!