CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 3, 2009

Ni entry lama. Aku ni besala.. bila agak sebok sikit, aku lambat update blog. bila tertunggak ni, cerita yang lama pun aku baru nak masuk. ok la kot.. layann.. Ni masa nak pergi akad nikah member hubby kat Sungai Petani. Member hubby ni anak tunggal. Seronok parents dia nak dapat menantu. Menantu kesayangan tu..

Adik dan abang dah get ready nak p

Kat Mesjid waktu nak akad nikah. Orang lain sebok kat dalam, dorang kat luar pun sebok dok stunt kat atas karpet mesjid. pening aku.

Aku pun enteprem sekali la

Anak abah
Selamat menjadi suami isteri Rusdi & Anisa

No comments: