CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 8, 2009

FATHER'S DAY CONTEST

Ok, entry kali ni, aku nak cuba masuk Father's Day Contest yang telah dianjurkan dengan jayanya oleh Mama Tisya http://mamatisya.blogspot.com/ . Rasanya Father's Day ni, takde plak plan untuk kami sefamily ke mana2. Tp tak taula kot tiba2 hubby plak yang surprise kami nak bawak p jenjalan. wait and see. papepun, aku dan anak2 pastinya akan buat sesuatu untuk surprise kan hubby.. tungguuuu..


Ni Hubby aku JUKHAIRI BIN IBRAHIM berumur 32 tahun dengan anakku yang Sulung Muhammad Ikmal Daniel berumur 6 tahun. Masa ni kami pergi Zoo Taiping.


Yang ni pulak anakku yang Nombor 2 Muhammad Irfan Danish. 1 tahun 1/2. Ni gambar semalam. Anak aku yang 2nd ni lebih manja dengan Abah dia daripada abang dia. Tapi bab makan, dia ok. tak kedekut. Abah dia mintak aiskrim, dia terus bagi jer.. emm sedaaaapp..

Ni Hubby bersama kedua2 anak aku. Masa ni member hubby akad nikah. Anyway, kalau ada rezeki kami, semoga lekatla jugak nama aku kat contest ni. lau tak, cuba lagi... Thanks to Mama Tisya http://mamatisya.blogspot.com/ atas penganjuran contest ni.. lain kali buat lagi..

7 comments:

CT said...

Salam kenalan. Gud luck untuk contest ni ya

rieda96 said...

salam kenalan CT. tq. pesal kita tak leh terjah blog awak ek!

CT said...

itula...tgh bermasalah ni...
try http://szuraimah.blogspot.com

Snow Peace said...

will wait n see mana uols nak g celeb father's day

en_me said...

ammoviii nak menang contest tewww.. good luck.. salammms

*Azie* said...

good luck akak...klu kena vote nnt azie vote akak...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

owh suda der 2 baby ekk
owh fathers day huhuhu mau buat apa yew ehehehe