CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 11, 2009

The Winner is...

Keputusan untuk Father's Day Contest dah pun di announce kan. Tahniah kepada pemenang. Yang menang pastinya memang layak untuk menang.. bagi yang tidak menang macam aku dan yang lain2, jangan putus asa dan kaciwa. lain kali kita cuba lagi ok.. Namun begitu, aku dah gembira walaupun hanya tercalon untuk 146 short listing tu.. Anyway untuk mama tisya, terima kasih kerana menganjurkan contest ni. At least, kita boleh merapatkan lagi hubungan sesama blogger.. wahhh gitu.. Abah dan Anak2 Mama, Ikmal dan Irfan Sayang, Walaupun kita tak menang.. tapi Abah dan anak2 mama tetap JUARA di hati mama okeh... I LOVE YOU...



2 comments:

*Azie* said...

AKAK XPE OK...MAY B XDE REZEKI LG..CUBA LAGI JANGAN PUTUS ASA..APAPUN TAHNIAH..SBB SHORTLISTED

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

leh cuba lg lenkali :d