CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 16, 2009

Jumaat yang lalu 12/6/2009 aku ke BAGAN SPECIALIST tengok kawan aku, deknon aka aisyah, sakit. Operation ada ketumbuhan. tapi nasib baik baru peringkat permulaan. dia pun tak pasti apa puncanya. cuma lepas operation appendiks tahun lalu, dia masih sakit2 perut. ingatkan kesan daripada operation dulu. tapi bila pergi chek up, tengok2 ada ketumbuhan dah sebesar 4cm. Doktor advise untuk dia operate ja, takut nanti akan jadi cancer. Nasib baikla kawan aku ni ada ambik insurans, cover jugakla. kalau tidak mana nak cekau beb. dia pun bukannya kawin lagi. pape pun kami gembira tengok dia dah beransur sihat.


aku, kak midah dan fadhilah. wah.. yang sakit tu, senyum macam tak sakit ja.. padahalnya.. 3 tempat tu. keluar air mata gak la nak tahan sakit tu..




Ha...!! yang ni adik deknon. handsome kan? macam aliff aziz. pada pandangan mata aku la.. baik budak ni.. tunggu jer kakak dia sakit. tak pergi mana2. layan jer kakak dia nak apa.. hai.. nak buat menantu pun anak lelaki semua... hehehe.. takpela.. ambik gambar ja la... hubby jangan jeles...!!

2 comments:

wujing said...

Dear friend !
1.We can offer all kinds of wholesale watch. We offer safe delivery and best service,low price and good quality.
2.We have excellent customer service team, which could solve online various problems about wholesale watches we provide in 24 hours.
3.We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered replica watches are delivered to you in good shape as fast as possible.Communicate with us.You will be very satisfied! Hope we can do long-term business in near future.
Welcome to our website for more details.
wholesale watch
Rolex
Omega
Breitling
Tag Heuer
Cartier

A Lange & Sohne
Audemars Piguet
Baume Mercier
Bregue
Bvlgari
Chopard
Concord
Corum
Dior
Gucci
IWC watches
Jaeger LeCoultre
Longines
Oris
Patek Philippe
Panerai
Rado
Raymond Weil
Tissot watches

Vacheron Constantin
Zenith
Piaget
Louis Vuitton
Mont Blanc
replica
Best regards! Thank you !

*Azie* said...

semoga kawan akak cepat sembuh amin...