CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 18, 2008

Kisah Irfan

Balik semalam hari masih cerah lagi, aku balik sendiri ambik Irfan dengan Teksi sebab Hubby main bola. Sampai umah aku bagi can kat Irfan untuk bersiar2 depan umah. Dia apa lagi, macam kambing lepas kandang la. Irfan berjalan Start umur dia 10 bulan, tapi malas, yang dia betul2 nak jalan baru dalam 3,4 minggu ni, so, bila boleh kuar rumah apa lagi, seronoknya bukan main. maklumlah baru 'boleh kaki'.

Lajunya jalan. Irfan tak sabar dah

Cek Keta abah dulu la. Tayar ok ke tak ha?

Aaaa ok ni... keras ni.

Alamaakk.. batu beb....


Rasa cikit.. sedap tak?

Bila dah main petang2 ni, jalan pun x berapa betul lagi, so inilah hasilnya

dan juga ini..

bila dah masuk dalam umah, Irfan x puas main, dia mengamuk. yang lawaknya bila dia merajuk, siap jalan keliling umah sambil menjerit2 teriak macam bawak diri la konon.. hahaha. okeyla.. kita mandi k..

Irfan dah mandi

Abang dan abah dah balik. kita makan aiskrim dulu adik!!

Emmm sedaaaappp..

Irfan punya dah habis


Jangan ambik abang punya dikkkk!!!


Dahla adik.. nanti batukkkk!! ok, mama buat nen k.

Gambar ni mungkin tak ada apa yang istimewa. tapi bagi aku istimewa sebab Irfan pegang botol dia sendiri bila makan susu tanpa 'cuk' dia. oo baru aku tau, kalau ada 'cuk' dia tak mau pegang sendiri botol dia.

2 comments:

Azie said...

akak balik awal ker smlm?klu nak wat rama2 yg kiut ituew klik kat cni...http://www.pyzam.com/toys..akak hajar dah ada blog.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
cute, comel giler anak awak, kak rose pantang nengok baby mesti geram giler punya. teringin nak baby sangat