CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 2, 2008

Gelagat anak2

Gambar ni Ikmal yang ambik sendiri. Bila aku belikan dia buku ni,
dia suka sangat, so x lengah lagi, terus dia snap jer.

Irfan ni kalau dapat paper memang cam ni. dah tu dia
tinggalkan cam tu ja. aku gak yang kemaskan..

Tak ketinggalan untuk join the club bila abang main
Banyaknya sampah ni

Yang ni teringin nak jadi baby plak kot. pakai stoking kat tangan
sampai tertidur..

yang ni suka sangat dok dalam besen

Irfan kalau tidur, sekejap sangat. paling lama pun 2 jam,
dulu x pa dia x pandai bangun lagi, sekarang bila dia jaga,
kita paksa dia tidur, dia buat pngai cam ni la..
dah tu, sengeh bila nampak kita

No comments: