CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 17, 2008

Ikmal punya hal

2 hari lepas Ikmal mintak aku belikan dia glove yang macam mat2 mtr pakai tu. Dia tengok Haikal pakai, so, dia pun nak. benda tu ada kat TESCO. aku x dak masa lagi nak p cari. tunggula, tapi dia ni, kalau time dia nak, time2 tu jugak dia nak. geram btol aku, siap call aku kat ofis order, dan sempat lagi mintak Kawan2 aku yang rajin dok melayan dia tolong belikan. "Mama srh Kak Nana p Tesco, suruh dia tlg beli mama!" banyak cantikkk.. oleh kerana lambat sangat aku nak belikan untuk Ikmal, so dia sendiri bagi suggestion untuk buat sendiri dan inilah hasilnya.. semalam balik kerja inilah kerja aku.. anak punya pasal aku turutkan juga..

Stoking Sebelum

Stoking SelepasInilah hasilnya
Bergembira dengan temporary glove

Yess!!

1 comment:

Azie said...

ahaks...mcm yer ikmal nie..cian mama.


akak mcm peel dorang yer..