CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 10, 2008

Kerja oh kerja

Story ni minggu lepas. kami sebok cari fail sebab banyak sangat client yang datang dan call mtk document. pening dah kami. so, mau x mau kami memulakan acara memunggah fail dengan jayanya. tapi x suma fail yang jumpak, aku siap bawak baju salin, siap mandi kat ofis lagi. Officemate aku Kak Midah dan Deknon x bawak baju. dengan bersemangatnya Deknon pergi ke Giant untuk membeli baju spare. caiyok2!! baru ada semangat nak punggah fail beb. tapi yang paling teruk bekerja tentula En. Ad. Lawyer kami. tapi gambar dia x dapat aku siarkan di sini. sensored!! Apapun tima kasih untuk En. Ad, Cik Ilah dan Deknon yang dengan rela hati membantu menyelesaikan masalah mengesan fail aku dan Kak Midah. Hidup SABRI & CO!!

Deknon a.k.a Aisyah
Akula sapa lagiKak Midah dah jadi cam orang minang dah. kahkahkah

Fail oh fail

Deknon, Kak Midah dan Cik Ilah. suma pakai baju merah, mcm uniform punggah store lak

No comments: