CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 28, 2010

CONTEST BERSAMA SICOMEL

Wah.. Contest lagikkk.. camtu la aku, tak berblogging takpe, dah berblogging ni emmmm.. , ada saja contest yang aku nak masuk.. suker2.. memeriahkan blog aku dan Penganjur..

1- contest ni terbuka untuk semua peringkat umur....

2- mesti jadi Sponsored follower...tapiiii untuk 2blog..
3- wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tu, pastu link kan terus ke sini yer...

4- 1 penyertaan, 1 pic sajer ok...no over2 pcs..nnt byk2 Penganjur jadi miong nk pilih..

5- gambar mestila bersama si comel..mcm gambar Penganjur kat bwh 2...
xkisahla..adik ke, jiran ke, pinjam ank sesape pun..hehehe..janji chummmelll...

6- senang bukan??? n 1 more thing!!! jangan lupe tag rakan aku sekurang2nyer 3orang..
make sure la ye org yg aku tag 2 tau yg die telah ditag...hehehe...
wokehh????

Senang jer kan syarat2 Penganjur?? ape lg..mai ler joinn.....
hadiah 2pcs clothes from bIFA'S collezion

knape sampai 2pcs?? sbb aku kne jadi follower utk 2blog..

mudah sajer.....tarikh penyertaan tamat pada 30 june 2010...so, aku dah join.. dan pic yang aku pertaruhkan...
v
v
v
v
v
v
v


The lastly aku nak tag nama2 kat sini. sebab sekurang2nya 3 orang kan, so aku tag 6 nama kat bawah ni ..:-)

1) Azie (http://azie-zam.blogspot.com/);
2) Hajar (http://daniallea.blogspot.com/);
3) Fadhilah (http://nurinqasrina.blogspot.com/);
4) Wanti (http://imanrifqi08.blogspot.com/);
5) Ein (http://mamawafiq.blogspot.com/); dan
6) mamalieyna (http://mamalieyna.blogspot.com/)

Selamat menjoinkan diri yer kawan2!!..


No comments: