CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 27, 2010

Alahai Anak Mama..

Hari ni, aku betol2 all out dengan pc aku ni.. aku rehat jap jer, pastu aku sambung balik dok kat pc aku ni.. tengok blog, jengah umah jiran2, dan mcm2 lagi yang ku study kat tenet nih.. sambil2 tu tngk jugak kot2 ada lobang2 kerja gomen.. hehe.. Irfan asyk kacau mama, aku tau dia ngantuk dah.. mintak buatkan susu, aku buatkan, sebenarnya dia boring tu pasal abang dah tidur, dia patah kaki takde kawan. Irfan ambik kasut bola abah, kasut abang dan susun..

pastu aku bagi dia pen dan kertas, mula2 ok dengar dia dok sebut a, b, c, 4, 6, 1, 4, 6, pastu tengok2 dah diam.. rupa2nya.......
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




dah tidur anak mama ni... hai.. nampaknya berjaga pulak la malam ni... mesti bangun tengah malam dan buat aktiviti sendiri nanti..... arghhh... !!


2 comments:

~Siti Hajar~ said...

mengantuk sgt la tu si irfan, tgh dok main terus terlena, senang je dia tidur..klu anak aku lengoh tgn dok tepuk nak bg lena...

Fieza79 said...

gud luck for the contest..!

smpai tersungkup gitu dia pnya tahan ngantokk...