CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 24, 2010

FatHeR' s dAY..

Father's day yang lalu, kami anak beranak lepak jer kat umah. hubby ada bola kat alor setar tengahari. pagi tu, kami pegi makan dan lepak2 jer kat umah.. tak ada hadiah istimewa untuk abah, hanya kad dari anak2 dan aku.. happy father's day hubby..

balik breakfast a.k.a lunch, aku dan hubby pekena jambu 88.. dah lama tak makan, so seperti biasa.. sorang dua.. hihihi..

Irfan makan aiskrim.. lepas tu makan jambu pulak.. huhu..

balik main bola, malam irfan bagi kad ni kat abah, hehe.. abah suka..!!

ala.. abang yang buat la.. adik tlong kacau jer.. hihi..


"jadilah abah yang terbaik untuk kami.. dari Ikmal dan Adik, selamat hari bapa, Ikmal, adik dan mama sayang abah.." idea aku.. Ikmal tolong tulis.. tahun ni ikmal request nak buat kad untuk abah dia, aku bagi idea nak tulis apa, dan ikmal yang tulis dan color kad. tahun akan datang, ikmal buat sendiri ok....!!

Irfan mesti nak enterprem jugak....

DAN akhir sekali.. tak pernah lupa untuk arwah BA.. SELAMAT HARI BAPA... ingatan dan kerinduan ini tak pernah hilang, malah semakin bertambah... doa untukmu di hari bapa ini..... ALFATIHAH.... semoga rohmu ditempatkan dikalangan orang2 yang terpilih... aminnnn...


JUGA PADA YANG ADA DILUAR SANA.. SELAMAT HARI BAPA... HARGAILAH SELAGI MASIH ADA...


3 comments:

hajarus said...

hepy father's day to hubby akak ;d

♥Azie♥ said...

happy fathers day buat abg jo.Moga jadi bapa yg terbaik buat ikmal irfan

rieda96 said...

hajar, azie: hehehe..