CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 2, 2010

aWARd

Jam dah pun menunjukkan pukul 1.19 pagi. Aku tak boleh tidur pulak malam ni. 3 hero aku tu dah lena dibuai mimpi, saja aku bukak pc jap, surf pa yang patut, tengok2 blog, ada pulak award dari Ibudalila . Dari 23/05/2010 lagi dia dah remind aku kat shoutbox untuk ambik, tapi aku tak perasan pun.. sorry yer kawan..!! anyway Terima kasih yer atas ingatan. Walaupun ada spelling error Rieda98, tapi yang sebenarnya adalah Rieda96, tapi aku tetap menghargainya.. thanks again.. dan dengan bangganya kupersembahkan inilah award yang kuterima daripada Ibudalila...





5 comments:

ibu_Arifa said...

oops!! salah yer kak.. maap yer..suka 98 sbb tahun tu ambik spm..hihihi

terima kasih sebab ambik award saya ni.

mamalieyna said...

huhu..lum tempek award ni..=P

ikiqzana said...

cantik award ni..

~Siti Hajar~ said...

aku pun belum tempek award ni, aku dpt dr fadilah & azie...huhu

rieda96 said...

hajar: ooo fdlah ngan azie x bg kt aku pun, smpai hati! Seb bek ibu arifa bg aku.. Isk isk isk..