CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, July 3, 2010

CONTEST POSING PALING CUN


Contest lagi.. kali ini contest "Posing Paling Cun" ni dianjurkan oleh IbuDini. Syarat2nyer senang jer..
1. as usual kene follow ibu dini..bg yg belum follow...
(Done)
2. paste kan banner di atas di n3 anda & sidebar...senang ibu dini nak terjah.. (Done)
3. letak satu pic yang anda rasa posing tuu..mmg paling cun & citer skett pasal pic tu...

Ini anak Mama Muhammad Irfan Danish. Berumur 2 Tahun 7 Bulan. Ini gambar tahun lepas. masa ni Mama sefamily ronda2 kat Penang. Gambar ni diambil di Mesjid Terapung kat kampung Tsunami tu.. Masa ni, Irfan asyik main jer, tak mau ambik gambar pun, last2 mama pujuk dan akhirnya Irfan yang posing sendiri masa ambik gambar ni, sekali tengok macam posing tak ready pun ader.. huhu.. by the way, gambar ni yang mama pertaruhkan.. kalau ada rezeki, alhamdulillah, kalau tak ada, mama cuba lagi.. yeeehaa...!! Thank pada IbuDini yang sponsored contest ni..

4. letak link anda kat ibu dini (Done)

5. tarikh tutup adalah 15 julai 2010

So, ramai2 kita join contest ni yer..!!



5 comments:

mamalieyna said...

good luck abg irfan..mmg cunlah! ^_^

adiezaqistina said...

slm dr ibu dini...hmmm ensemnyer abg irfan n nampak cun gitu...inyaallah n gud luck..

♥mamaQASrina♥ said...

uitt.. join jugak contest nih..

good luck irfan!! santek!~

ImanRifqi08 said...

semoga berjaya abg irfan..:-)

hajarus said...

good luck irfan... memang cantik pic nyer ;d