CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 15, 2010

Season 3 - Cute Baby with T.O.Y Contest

Ini adalah
**** STICKY MODE ****
Sila scroll down untuk melihat entry yang terbaru



Wah...!! dah lama aku menyepikan diri dari berblogging dan tetiba comeback terus rasa cam nak join contest pulak.. hehe.. hari ni, setelah aku tinggalkan kerja2 rumahku untuk menjengah blog kawan2, aku terjumpa contest yang agak menarik aku rasakan. mcm teringin pulak nak join.. contest kali ni anjuran oleh http://www.suziey.com/ dan penaja bersama http://www.malinasiam.com/ dan http://aivee-emart.blogspot.com/ menarik jugak hadiah2 contest kali ni. Tu yang buat aku bersemangat nak join. Mana tau ada rezeki.. huhu.. Setelah aku godek2 koleksi pic yang ada, aku pertaruhkan gambar ni. Gambar ni baru aku ambik semalam waktu bawak anak2 pegi taman.


NAMA ANAK : MUHAMMAD IRFAN DANISH BIN JUKHAIRI
UMUR ANAK: 2 TAHUN 6 BULAN

Ok.. rasanya syarat2 contest telahpun kupenuhi and... the most interesting bout the contest is.. GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM
Menarik kan..??
Jom kita ramai2 memeriahkan contest ni..!!




4 comments:

mamalieyna said...

Good luck abg irfan..arif nak join gak tp skrg mama bz sesangat..! kiut abg irfan..lama tk muncul..hehe..^_^

Putra Mama said...

cam best jer contest nih.. gud luck ;p

rieda96 said...

mamalieyna dan putra mama jgn missed utk join jgk yer!

momguess said...

salam
checked n approved
thanks for joining
gud luck dear