CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 11, 2009

It's a rainy day

Hujan saja hari ni... dari pagi. Aku takdak plan apa hari cuti ni.... tengok hari pun cam bad mood ja.. anak2 buat xtvt kat umah ja..


Sayang sangat basikal dia, dok cuci.. adik pun tengah test seat basikal dia gak..


Petang bawak dorang p taman kat kulim keluarkan peluh.. sekali tengok cam kambing lepas kandang.. ikmal punya main sampai tak mau2.. adik masih blur lagi..


Malam macam besa.. acara sepahkan rumah..

Ikmal try baju baru.. Power Rangers Mai kulim oiiii...!!

1 comment:

*Azie* said...

syoknya g taman kulim tue..azie baru dok sembang2 ngan cik abg smlm nak ajak dia mkn laksa kat situe sedap akak...kat sini nak cari laksa sedap2 xdapat la...huhuhu xsabar nak tgg bulan 6 nak balik kg........