CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 7, 2009

Irfan semakin nakal

Irfan semakin nakal. tapi aku sekeluarga suka mendengar dan tengok keletah dia. rindu rasa kalau sehari tak tengok dia. mulut dia makin bising. nak belajar bercakap. cakap macam Jerman. tapi dia faham cakap orang dan kami faham cakap dia. yang paling faham, abang dia lah.. siap kadang2 dorang berdua boleh sembang lagi.. lawak gak bila tengok2.


main sampai letih.. nak landing kat pon2 jap la..

mari masuk dalam laci..!



Tengok cara gelak orang nakal..!!!

1 comment:

Diary Daniellia said...

anak hg sebijik mcm anak aku...nakal-nakal manja! kita nak marah last2 kita yg join depa..mmg nak tgelak pun ada..