CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 31, 2009

Majlis Bertunang

Ha.. time2 cuti ni, masih lagi dalam suasana raya, abang aku mengambil kesempatan untuk mengadakan majlis bertunang puteri sulungnya NURHANI. Kalau tak salah aku umur Hani ni dah 24. ya la.. sedang elokla tu, tahun depan kawin. Cam umur aku gak la kawin umur 25. hehe.. 10/10/2009. Majlis di adakan di umah abang aku kat Taman Prima Shah Alam. Betol ker nama taman ni ek..! Meriah jugakla suasananya sebab abang aku buat open house untuk raya sekali. yang memeriahkan majlis pastinya bukan orang lain la, suku sakat anak cucu menantu mak aku la jugak.. seronok bergebang bila dah berjumpa. padahal raya ritu baru ja berjumpa.. macam tu la family aku.


Ikmal seronok dapat jumpak geng. Kawan baik dia la ni, Haikal, cucu menakan aku.

Double Hani. NURHANI + SURAYA HANI. Cousin aku yang masih lagi berbulan madu.. hehe..

Sessi bergambar. Yang mengantuk tu, balik tidoq..

5 cousin in the house..

Ni la mak menakan Hani yang paling sempoi sekali.. ahaks..

Bakal Mak Mertua

Cium jangan tak cium.. jangan hormat kat sini ja.. hormat sampai bila2 tau..

Sah menjadi tunangan kepada Mohd Syuwari


Bekas cincin yang sweet
Desert yang sedap

Hantaran untuk pihak lelaki








My dearest niece. dengan Dah aku tak sah kalau tak bergambar punya
Sessi menidurkan Zulaikha.. budak ni susah nak tidur, macam ayahnya kecik2 dulu.. hehehe.. tapi bila dah tidur, susah pulak nak bangun..

Ni dah on the way nak tidur ni..

Iman pun datang..
Acara lepak2 bila dah kenyang..
Lepas kenduri tu, aku balik semula umah abang aku yang ni. ni time kami dah nak balik Kulim balik.. hai.. tak puas bercuti rasanya.. takpa la.. aku pun baru kerja.. malas nak ambik cuti lagi.. next time..

Singgah jap balik lunch kat umah kenduri semalam..

Singgah makan malam pulak kat umah abang aku yang ni pulak.. last2 kol 11 baru kami balik Kulim. pkul 3 pagi sampai.. huarghhhh ngantukk... esok tetap kena kerja...



6 comments:

ImanRifqi08 said...

awat hg tem.... sgt ni...tp hg ttp comei..tanniah to hani, next year boleh msk club IBU2..:-)

♥Azie♥ said...

cantik hntran..suker2

~Siti Hajar~ said...

ha...berupdate pun blog ni akhirnye..xupdate xpa tp sekali update, jenuh baca. syok la family hg ramai, aku hya sekangkang kera aje..cntik la pelamin tu..

shukri said...

taman tu kat sri kembangan,bukan shah alam la,,,,,

mamalieyna said...

waah meriahnya majlis bertunang ee, dh mcm majlis kawen..hehe..best ye dpt jln jauh, bjumpa sanak saudara.. :)
*cantik aa kaler tema tu, putih suci murni!

hajarus said...

selamat bertunang anak buah kak rieda..

cantik2 la hantarannyer kak... sker tengok...