CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 19, 2009

TAK UPDATE..

Salam pada semua pembaca blog ini, terima kasih atas sokongan dan keprihatinan anda selama ini. aku amat menghargainya.. buat masa ini aku tersangatla seboknyer.. actually tak sabar nak update dari citer raya sampaila kehari ni punya cerita, mcm2 ada...!! tapi apakan daya, masa tak mengizinkan.. aku la ni tengah sebok, maklumla kerja kat tempat baru, balik umah pun takde masa, dan pulak hujung2 minggu aku... aku... aku... aku... tengah sebok belajar memandu.. ahaks... tu yang bertambah sebok tu.. walau apa pun.. nantikan cerita dari aku. akan aku ikhtiarkan untuk mengupdate blog ku ini secepat mungkin.. untuk korang suma yang sentiasa mengunjungi blogku ini.. TERIMA KASIH BANYAK BANYAK.. KORANG MEMANG SEMPOI...




6 comments:

mamalieyna said...

huaaaa lamanye menyepikan dirikan..patutla jadual penuh yee..takpe kita tunggu hingga kelapangan tu datang balik ee.. :)
*slmt belajar memandu.. :)

hajarus said...

o... sebok belajar memandu yer... good luck yer.. mudah2an cepat dapat lesen yer...

♥Azie♥ said...

syoknya...lepas nie panjang kaki 7 gila stereng la akak..leh kita p jalan2...cepat update ..

budakkpg said...

ida,hang lupa kat aku ka?kuih gulung astaq.hehe

rieda96 said...

ceasar??? is it u..?

budakkpg said...

a'ah.akulah ni.email me. printer06@gmail.com
tinggai num phone sama.haha.
harap ida dan joe will owest happy.
aku dah tua..tp KAK IDA lagi tua. :))