CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 2, 2009

Raya Kelima

Masih lagi dengan cita raya aku yang dah basi ni.. lepas part 1 punya cita raya ritu, ni aku sambung lagi cita raya aku masa hari raya kelima. Oleh kerana tujuan utamanya nak 'kutip duit raya anak', aku pun bawak anak2 buah aku ikut sama.. hehehe... teruk la mama ni.. first sekali p umah Yana. Nak tengok NURMARISSA DAMIA.. dah lama tak tengok. ritu tengok last kat hospital ja..

Posing dulu..



Ala dah besar cayang Chik Ida ni.. bulatnyer... bila pulak la Chik Ida nak tengok dia ni..

Bila nak pegang baby girl sendiri ni...


Balik dari rumah Yana kami ke rumah Fadhilah pulak. dah lama tak jumpak member2 lama ni.. banyak juga cita yang kuar. Anak2 ambik peluang main dengan Qasrina.. yang ni pun dah besar cayang Chik Ida sorang ni.. cepatnya masa berlalu.. seronok dia kawan2 datang..

Tasya dengan budak2, emmm habih hati la.. kalau budak tu manja dengan dia pulak.. lagi la.. siap nak bawak balik lagi. anak orang oi...

Ini mesti kes rindu kat anak buah depa ni.. zulaikha.. anak menakan sorang... raya ni anak buah depa balik kelantan. mesti rindu ni.. ala ciannya Paksu Yun dan Makcik Tasya ni..

Qasrina tengok apa tu.... masa ni dah nak balik.. posing jap. nanti kita datang lagi ok.. Acu dengan Paksu ada agenda ni.. jom kita p Carrefour, sebab Acu dengan Paksu nak cari hadiah belated anniversary.. wah... senang la.. postponed lama sikit.. dah tu bila beli.. cakap jer hadiah belated anniversary ritu.. suka2 hati ja.. whatever.. beli apa...???...

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Ni hubby punya. Actually hubby selama ni pakai hp pekak ja.. jadi kasi can la.. harap2 dia pakai hp ni sampai reput okeh.. jangan nak tukar2 lagi.. bawak2la bersabar..



Dan ini aku punya. actually N73 aku dah rosak, mslh rosak yang dapat aku kesan adalah mslh yang sama pada kebanyakan pengguna N73, keypad, hang, battery, kejap2 off sendiri. E52 ni aku ambik 2nd hand jer. tokey kedai tu punya. dia baru pakai 2 minggu (kalau dia tipu aku, aku tipu korang la..) dia tolak sebab nak ambik E90 (kalau tak salah aku la..). aku tengok hp baru lagi, N73 aku trade in dia ambk 300 jer.. jadila.. walau apa pun alasannya yang pastinya nak beli hp baru ni, alasan semua tu.. ikutkan boleh jer pakai yang mana ada.. tapi rasanya keperluan tu dalam 60% kot untuk tukar baru... hikhikhik.. so, itulah hasilnya...

Balik dari Carrefour, kami p KFC. suker nor budak2 ni makan KFC, riuh rendah la dengan peel anak2 aku yang tak tau duduk diam ni.. hai.. pening..

Kami balik sampai umah lebih kurang kol 10. Puasla budak2 ni jalan, bergembira, bergaduh, dan mengotorkan baju masing2. okeh, len kali kita p lagi.. anak2 mama, anak2 buah Acu, doakan kami kaya ja.. tak kaya pun, bila kita ada duit lebih sikit kita p lagi ... kita shopping lagi...okeh!!

4 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

wah hanphone canggih2... huhuh boleh ler ber 3G ngan cik abang sayang...suka fon hubby akak

♥Azie♥ said...

WAH BESTNYER JALAN2...WAH HP BARU..ITU MMG KEPERLUAN AKAK..XDE HP XLEH HIDUP HEHEHEH

mamalieyna said...

best kan dpt handphone baru..hemm dh ada anak ni cam takde can sket nk tukar2 hp, dedulu suka aa tukar2 hp ni..pastu puas dok godek2..skrg no more, everything for anak je..huhu.. :p
*bestnyer berjalan2 beramai2, suka aa budak2 tu..

hajarus said...

wah bestnyer dapat hp baru...