CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 7, 2009

JOM HEBOH

Rasanya dah dua minggu aku p JOM HEBOH ni.. pertama dan last time aku p tahun 2003. masa tu pregnant kat Ikmal. buat kat Ipoh. aku punya nak tengok siti nurhaliza sampai nyaris2 nak kena himpit dengan orng rmai, dengan perut terboyot2 lagi. dah tunggu hari tu.. heee... tak leh lupa.. tapi aku puas dapat tengok siti.. lepas tu bila JOM HEBOH buat lagi kat penang, ada saja sebab aku tak boleh p... kali ni kat STADIUM BATU KAWAN..


SOFAZ


MUNIR DAN... NTAH, DAFI SPA Q KA HA.. AKU PUN TERJENGOK2

EIRA SYAZIRA, AIZAT ANAK MAMI, IKRAM DINZLY & ERY PUTRA menari tarian poco-poco

bersama bionik pujaannya






2 comments:

mamalieyna said...

ya la lamanya tak pi jom heboh nih! sejak kawen ni, tak pnh pi lagi..dl2 pnh p kt bukit jalil la! kalo p mmg kena bersesak2 kan, pnh p dl anak buah nye rantai kaki kena ragut tp tak sedar..almaklum ramai2 kan..

mamaQASrina said...

aku pon pi gak cik ida oiii..siap kena gigit plesit lagi adusss... sebab masa nak balik tu kt2 maghrib dah..huhuhu