CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, February 6, 2009

Aku balik semalam tengok Makcik Angkat Irfan belikan dia kasut slipper baru. dia pun dengan bangganya memakai kasut tu, ngam dengan kaki dia. cute pulak aku tengok dia pakai. aku tak berapa berkenan kasut ni, tapi dah tengok cun dengan kaki dia, cam suka la pulak. ok la tu. slipper yang kak nana belikan tu pun dah ngam2. kadang2 dia pakai bila terjatuh, luka gak jari dia. dengan kasut ni, dapatla protect jari2 halus dia tu.. semalam aku sampai umah dia tak mau masuk umah, gian nak naik basikal abang. aku la yang sakit pinggang nak kena tolak dia. aku miss SPA Q aku. kesian jugak bila nak tengok SPA Q, aku terpaksa kurung Irfan dalam umah. takpa la, sekali sekala aku sacrifice. suka la abang dan adik dapat main bersama..

1 comment:

Mama_Aqish said...

macam kasut Aqish la, tapi Aqish punyer warna Pink gambar minnie mouse