CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 20, 2009

Chiken Pox

Irfan Kena campak???!! alamak...!! aku takdak experience. Dulu masa Ikmal tak kena lagi sampai sekarang. aku mula2 dah nampak biji2 kecik kat punggung dia. tapi tak syak pulak chiken pox. malam sebelumnya, Irfan tak tidor sampai 6.30 pagi esok. aku pnya la mengantuk, dah naik pening dah. so, aku terpaksa absent. esoknya aku bawak p klinik, Doktor kat alergic ataupun kena jangkitan kuman. Dia bagi ubat sapu dan makan. bila aku bawak pergi umah mengasuh dorang confirm kata memang chiken pox. apala doktor ni, chiken pox pun tak tau ker... patutla malam semalam dia meragam, mengamuk, mungkin sakit badan. dah tu kena pulak campak yang besar2. sian anak aku... actually minggu lepas azie http://azie-zam.blogspot.com/ dengan hajar http://daniallea.blogspot.com/ dah plan nak datang umah aku makan laksa, tapi aku terpaksa inform kat dorang x yah datang lagi sebab dorang ada baby, takut jangkit plak. terpaksala aku jadi cam orang yang tak bagi orang datang umah.. sian budak2 beb.. kita sakit tak apa. anak2 kesian... tak apa, len kali, lepas raya cina ni, bila Irfan dah ok, line clear, korang boleh terjah umah wa ok kawan2..!!



tak handsome dah anak mama...






Kat kaki yang paling banyak

Sekarang Irfan dah ok sikit, cuma tinggal kat lutut dan kaki jer.. aku tak bedakkan dia lagi, belum boleh g sebab belum kering betul. takpa, cepat baik yer sayang...

5 comments:

nbalike said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nbalike said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nbalike said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Azie said...

kesian irfan...akak bila leh kami terjah...heheheh

Diary Daniellia said...

Kesian irfan, xpa ida kami faham sbb kami pun ada anak jgk..jaga mkn dia nti tggl parut