CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, March 26, 2011

CERITA BASI PART 3

Emmm.. rasanya nilah last entry cita basi aku.. aku akhiri dengan cita aku ke Kuala Kangsar kenduri adik member aku dan hubby... last aku pegi rumah dia dulu dalam tahun 2005, 2006 mcm tu la.. saja pegi sebb hubby dah lama tak jumpa dia. dulu dia ni mcm anak angkat MIL aku la.. tpi sejak masing2 dah ada fmly sendiri ni.. dah kurang berziarah.. k la.. layan jer pic kami kt sini..


ha yang cute ni anak member hubby yg 2nd. sebaya dengan umur irfan. cuma dia bulan 8 kot. cute kan? nama dia Nuradini Ramadhani.. sebab dia lahir pada bulan Ramadhan.. panggil jer nini.. memang putih sangat, cute tapi garang.. hehehe.. dia tak ngam dengan irfan sebab berebut PSP tu.. ssh nak ambik pic dia, dia tak suka tengok cmera..

yang senang tengok camera ha yang ni.. huhu..


kami duduk lama jugak la kat situ, lepas tu, terjah pulak rumah member hubby lagi sorang tak jauh dari situ.. kami lepak, makan sampai leibh kurang kol 10 baru balik.. huh..!! member lama, dah jumpak tu, borak2 tak sedar msa berjalan..

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Emm Sabtu yang lalu 19/3/2011, HAJAR buat house warming.. aku dan anak2 serta encik hubby ke rumah hajar memeriahkan majlis.. petang baru kami pegi.. hari tu hujan lebat, tapi tak mematahkan semangat aku untuk pegi menjamu selera dirumah Hajar.. hihihi..

Masa kami sampai Irfan buat perangai, tak mau turun. so, hajar dengan baik hatinya dalam keadaan hujan menghidangkan kami makanan yang sangat enak.. so, kami makan dalam rumah ja.. tapi aku tak makan banyak pun.. aku habiskan puding dan buah. peberet tu.. nasik, aku jamah jugakla spinggan.. air asam dia best.. kata Hajar.. EN.ASBEN dia yang buat.. wahhhh kelassss.. tak lama sangat kami lepak rumah hajar sebab dah nak masuk magrib time tu.. sblum balik tu sempat jugakla snap2 pic kat rumah hajar yang cantik tu..

dengan dalia, satu2nya anak dara hajar buat masa ni.. sedap aku tengok badan dia, sedap tol bila dipeluk..

lepas makan, ha camni la budak2 ni.. game..

yang pakai baju biru tu anak buah hajar.. irfan jugak.. irfan vs irfan hehehe..

smile..

dan.. of course aku dan puan hajar wajib ada pic jugak.. thanks hajar kerana menjemput... lain kali kami mai lagi na.. sekali dengan AZIE .. kita kasi gegar..

dan.. maka berakhirla sudah entry2 basi aku.. lepas ni.. citer2 fresh la pulak bakal menyusul... insyaallah..

2 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah bestnya dapat ketemu rakan blogger....biler palk kita nak jumpa ek

~Siti Hajar~ said...

wei! mn ade citer basi, lama aku xjengah umah hg ni, sllu2 la update, blh sllu aku masuk rmh hg...hehe

Raya ni hgpa mai ramai2 rmh aku, kita kasi gegar & lenguh mulut kita...ekekekek