CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 16, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

Nampaknya masuk kali ni dah 4,5 contest jugak aku try untuk join. walaupun tak pernah menang tapi aku tak putus asa. aku tetap join untuk memeriahkan blog BAITI ni. "CUTE SLEEPING BABY CONTEST" ni bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009. Kata penganjur contest ni hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang & 5 penerima saguhati istimewa

Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life dan add my link nie di bloglist anda
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali...
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam lingkungan usia 3 - 12 bulan
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
8. Sila tinggal kan link penyertaan anda di comment yerk..

~~... SETELAH SEMUA SYARAT DI ATAS TELAHPUN AKU PENUHI.... ~~
Setelah aku menggali dan terus menggali aku terperasan satu gambar ni yang aku kira sesuai untuk aku pertaruhkan dalam contest ni.. gambar ni di ambil masa umur irfan cukup 1 tahun bersamaan dengan 12 bulan. ni gambar dalam kereta, masa kami g jenjalan, Irfan tertidur keletihan sebab time ni dia dah semakin lasak. sampai ternganga mulut.. nampak sangat letih tuh..


Nama Baby: Muhammad Irfan Danish Bin Jukhairi
D.O.B: 9/12/2007
P.O.B: Hospital Kulim, Kedah
Son Of: Ruwaida Binti Mansor
* Apasal terspeaking lak ni.. boleh kot..

Masih ada masa lagi untuk korang turut join the club untuk contest ni.. sebab yang paling special sekali kat blog Love My New Life ni adalah BAITI dah berjaya menganjurkan contest, sempena besdaynya yang ke 26 bulan september ni, apatah lagi dengan sifatnya yang sukakan baby.. also, kat blognya ada berbagai info seperti fesyen dan link2 yang lain disamping kisah suka duka kehidupannya dannnnnnnnn.... ada lirik lagu terkini yang menjadi kegemaran ramai... takyah susah2 nak surf nak cari lirik lagu ek..

SO, KITA ENJOY..!! SELAMAT BERCONTEST..!!

3 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

tomei.. auntie doakan menang yerk.. between SELAMAT HARI RAYA dan siler amik kad kat umah saya yerk..

mamalieyna said...

Amboi lena sungguh Irfan tidoq no..ternganga molut!..hehe...
Good luck!..Insyaallah ada rezki leh monang ni! :)

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah dear...huhuh waa..cute cute...heheh..tq for joining..