CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 19, 2012

ReFresh


Mak aii.. lamanya tak menjengah blog sendiri, asyik visit blog kawan2 ja.. terdetik pulak di hati aku ni nak menjadi blogger tegar semula, tapi.. emm hangat2 taik ayam la nampaknya.. tapi bila aku pk balik, sayang pulak, moment2 indah yang terukir berlalu begitu saja..

banyak yang berubah dah, aku nak post pun dah tak seterror dulu.. konon..  kena study balik la camni.. banyak benda yang berubah settingnya ni..

hai.. hendaknya kuatkanla semangat aku nak menjadi blogger tegar semula.. biarla orang kata blog aku blog syok sendiri ke hapa, dah memang blog ni untuk tatapan aku, anak2, hubby dan semua ahli keluarga aku jer kan..

so, rasanya entry refresh ni, biarlah setakat ni dulu.. nanti akan aku postkan entry yang lain.. tak tau nak mulakan dari mana.. huhu..

4 comments:

~Siti Hajar~ said...

Aku pn dah mcm hg, blog aku ni hidup segan mati xmahu...huhu

Cik puan said...

Hajar smlah kita...xda mood....

Kak update jer yg lm...supaya detik manis tak berlalu begitu saja..lantak p la kat org ..klu xsuka bc jgn masuk blog kita betui dak hajar kak ida..lhihihi

RiEda96 said...

sangat setuju dengan kedua2nya.. blog ni untuk kita ja kan.. huhu

RiEda96 said...

mamalieyna ja yang masih lagi jadi blogger tegar.. cayalah..