CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 2, 2012

salam isnin

Phew.. cepatnya masa berlalu dah pun masuk bulan april.. nampaknya lagi 2 bulan aku akan deliver.. takut pun ada, excited pun ada.. huhu tpi cam nak tegelak gak tengok gelagat abang ifan. dia pulak tak sabar dok tanya, bila baby nak kuar ni, hehe, dulu tak mau katanya tak mau kacau dia main game. lepas tengok cousin dia, tetiba jer berubah hati.. hihihi..

salam isnin, semoga semua bersemangat melalui hari baru di bulan ke empat ini.. selamat bekerja keras....!!


2 comments:

~Siti Hajar~ said...

2 bln lg tu, aku pun xsabar nk tgk Irfan junior..hehe

Caiyok! caiyok!

RiEda96 said...

hahaha.. danies pun dah besaq aku tengok wei.. hehehe...