CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 14, 2011

SETIAKU DI SINI...

SELAMAT PAGI JUMAAT.. dah bersawang blog aku ni... lamanya aku tak update, sebulan sekali rasanya, itupun jarang2.. bukan aku tak rindu nak berblogging, tapi aku sebok, internet kat rumah 'masuk air', hehehehe, kalau tak masuk air pun, anak2 aku conquer pc.. huh.. banyak norla alasannya.. dua tiga hari ni pulak, internet slow sangat, kata TM, ada problem ni sampai minggu ni.. huh.. kat office banyak kerja aku yang sangkut kerana mslh internet ni termasukla acara berblogging aku nih.. (kononnya la..)...

aku sekarang ni sebok dengan kerja yang tak pernah habih2, bertambah lagi ada la.. stress aku dibuatnya.. rasa macam nak lari jauh2 dari semua msalah ni.. tapi aku nak pergi mana.. huwaaaaaaa... semua tu perlukan ongkos pulakkkk huwaaaaaaaaaa.. takpa2, sabaq ida.. sabaq, nanti ada rezeki... kita p na.. kita p enjoy..kita release tension na..... (pujuk hati....)..

kawan2 blogger jangan lupakan aku ya... [*mode.. sedih takut dilupakan... :'-(
walaupun aku tak update blog, tapi sekali sekala aku menjengah jugak blog kawan2 cuma tak tinggalkan jejak bertapak.. hahaha...

semoga hari ini menjanjikan hari yang terbaik untuk kita semua bermula dari hari ini dan hari2 seterusnya...


2 comments:

~Siti Hajar~ said...

Kami xpnh lupa kat hg, rindu lg hado..hehe..

klu btl fb kn block 15 mac ni, hg aktif blk BW la na..

rieda96 said...

ish2 dah lama aku tak bukak blog, tak tengok komen ni.. thanks hajar..mmuah2