CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 11, 2013

36 Sudaaaaa...


Happy Birthday To Me.. waa.. pejam celik, hari ni mama dah pun 36 tahun.. selamat panjang umur.. Semoga di usia 36 tahun ini ;-



  • REZEKI mama akan bertambah2 dan diberkati;
  • mama diberikan KESIHATAN yang lebih baik serta hidup mama dirahmati Allah;
  • mama lebih KURUSSS dan lebih CUN lahiriah dan batiniah..
  • mama menjadi HAMBA ALLAH yang lebih BERIMAN DAN BERTAQWA kepadaNya;
  • mama menjadi ISTERI yang lebih baik untuk en. abah;
  • mama menjadi MAMA yang lebih baik untuk anak2 mama.. Ikmal, Irfan dan Izz;
  • mama menjadi PEKERJA yang lebih cemerlang dalam tugas;
  • mama menjadi ANAK yang lebih baik untuk Mak dan arwah Ba mama;
  • mama menjadi ADIK yang lebih baik untuk kakak2 dan abang2 mama;
  • mama menjadi manusia dan WARGANEGARA/NEGERI yang dapat memberi sumbangan untuk negara/negeri
  • mama menjadi KAWAN yang lebih baik untuk semua kawan2 mama...
Banyaknya harapan mama di usia 36 tahun ni kan.. semoga mama lebih cekal mengharungi hidup yang penuh onak dan duri, tangis dan tawa..

Insyaallah... amin...





 

9 comments:

mamaarifakeemaisy said...

happy besdayyyyyyyyyyy!

Amin... eina aminkan dan moga kalau tak semua impian, beberapa impian tu akan menjadi nyata hendaknya.. Amin.. In shaa Allah...

*me, lg 3 hari..lalala.. hehe~

Unknown said...

p/s : watermark ke maksud sis?

Anonymous said...

Thank you for the terrific write-up. It features a lot of advice I was looking for,
I am going to bee popping in the near future to hedar what you've got to say.


my page e Juice

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

www.3wae.com said...

汽車分期車增貸
車貸可以降息
他行汽車代償轉貸增貸
降低利息
車貸降息免煩惱
14年車銀行汽車貸款
可辦汽車貸款未過件‎
銀行車輛貸款
中古車銀行貸款

a片成人網站 said...

特殊性愛成人影片
現金版
現金版代理
現金版怎麼做
現金版是什麼
現金版詐騙
現金板被抓
現金網
百家樂

日本美女寫真集 said...

成人圖片
成人做愛
成人文學
成人文章
成人光碟
成人聊天室
成人性爱视频直播
成人用品
成人電影

av無碼性愛 said...

nba投注
sex免費影片
ut聊天室
人妻偷情
九州現金板
九州現金網
九州娛樂
九州娛樂城
九州娛樂評價

成人電影 said...

色情
視訊色妹妹
夜未眠成人網
免費18免費成人影城
辦公室戀情
台灣甜心視訊聊天網
免費美女寫真集
聊天交友網愛
免費正妹自拍