CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 12, 2012

Turut Merasainya..




Seperti tidak ada cacat celanya bila melihat pic2 di atas. Tapi itu bukan apa yang tersirat disebaliknya. Rita Rudaini, pelakon yang agak aku minati bersama anak2nya menunggu masa untuk bergelar status janda. kadang2 kita tak tau apa masalah orang lain. nampak macam ok ja.. cantik, artis lagi, tapi masih tak dapat nak bertahan dalam rumahtangga. tapi untuk kes Rita Rudaini ni, aku cam dah pangkah pulak dengan birasnya si Ayu Raudhah tu.. Walaupun aku tak tau apa sebenarnya, tapi desas desus gossip yang keluar mengatakan Ayu lah puncanya.. sejak berita itu tersebar aku pun dah semakin tak suka pada Ayu.. (ada dia kesah... hahahahaha..)

walau apa pun masalahnya semoga Rita terus sukses dalam hidupnya walaupun sudah berlainan status.. sebagai seorang perempuan, aku tetap mengatakan Aidil tak bijak tangani masalah rumahtangga.. Semoga Rita terus tabah, ada hikmah disebalik apa yang berlaku..


Tuesday, April 10, 2012

MY LOVELY SETH TAN MENANG..!!


MY SETH TAN menang.. happy.. walaupun takde kena mengena dengan aku.. tapi aku tetap happy dengan kemenangannya.. jeles gila tengok pic ni.. sabarrr... memang NE dan OR yang naikkan nama AA.. smg AA terus success dalam kerjaya..

walau apa pun, aku tetap sayang kat SETH TAN. .bukan kat AA.. AA Diyana Halik punya.. mode* pujuk hati.. kuang3...



Monday, April 2, 2012

salam isnin

Phew.. cepatnya masa berlalu dah pun masuk bulan april.. nampaknya lagi 2 bulan aku akan deliver.. takut pun ada, excited pun ada.. huhu tpi cam nak tegelak gak tengok gelagat abang ifan. dia pulak tak sabar dok tanya, bila baby nak kuar ni, hehe, dulu tak mau katanya tak mau kacau dia main game. lepas tengok cousin dia, tetiba jer berubah hati.. hihihi..

salam isnin, semoga semua bersemangat melalui hari baru di bulan ke empat ini.. selamat bekerja keras....!!